Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Picgra
  1. Homepage
  2. airbersih

#airbersih photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #airbersih on Instagram

Advertisement

Sarahatika Zaman (@sarahatika) Instagram Profile Photo sarahatika

Sarahatika Zaman

Report Share Download 0 1

Post yg x sempat di post on time semalam. 😅 . Nak share tentang Penapis air under Normal plan. Kalo perasan sebelum ni ummi ada share tentg penapis air. Under good plan kan. Ok. Ini sambungannyer...... 😉 . Under normal plan, terdapat 7 jenis penapis air: (1) Fusion Top (2) Marvel (3) Icon Top (4) Jazz (5) Prince Top (6) Fusion Stand (7) Deluxe . Xperlu hafal yer. X keluar exam pun soalan nie. Awk pilih je yg mana satu design yg menarik hati awak. Kalo xtahu nk pilih juga... Ummi leh tolong pilihkan yg sesuai untuk sisi keluarga awak. 😉Whatsapp Atika yer. http://www.wasap.my/60176809424 #airbersih

Advertisement

Retno Sawitri Listyabratarini (@re_sawitri) Instagram Profile Photo re_sawitri

Retno Sawitri Listyabratarini

Bisa jadi, ketika anda liburan, saya bekerja Dan pastinya, ketika anda bekerja, saya juga bekerja😄😄 Balada . . . Be grateful for the part He gave Do the best and let He do the rest Whatever it takes, no worries Choose to shine Choose to be happy . . . #airbersih

Advertisement

 image by Wilson (@wwi150nn) with caption : "Alat penjernih air berteknologi karbon padat, lampu UV dan smart chip.

eSpring Water Treatment System menggunakan tekno" - 1895821686419679848
Report Share Download 0 3

Alat penjernih air berteknologi karbon padat, lampu UV dan smart chip. eSpring Water Treatment System menggunakan teknologi filter karbon padat, lampu UV dan smart chip untuk menjernihkan air, memperbaiki rasa dan menghilangkan kontaminan berbahaya. Indikator Canggih : ✔dilengkapi dengan indikator lampu UV. ✔dilengkapi dengan indikator filter karbon. ✔bunyi alarm ketika cartridge akan/sudah habis. ✔reset otomatis saat penggantian cartridge. ✔indikator alarm jika tidak berfungsi baik. Lampu UV : ✅kapasitas 40.000 uW sec/cm². ✅lampu UV bekerja saat air mengalir sehingga air yang keluar tidak panas. ✅membunuh 99,99% bakteri dan virus. CARTRIDGE eSpring : 📍Tanpa kontak listrik sehingga aman dan mudah untuk diganti. Karbon Filter : 📍300 kali lebih kecil dari ukuran rambut manusia. 📍luas bentangan 446.000 m². 📍menyaring 5.000 liter atau 1 tahun. 📍menghilangkan rasa, bau, warna dan kandungan klorin. 📍menghilangkan 140 jenis kontaminan termasuk timah dan merkuri. Hak Paten : ✔3 untuk Filter Karbon dan Proses Produksi. ✔2 untuk disain Filter / lampu UV. ✔7 untuk desain kelistrikan. SERTIFIKASI DARI NSF : 🔱No. 42 tentang nilai estetika menghilangkan bau, warna, kekeruhan dan kandungan klorin. 🔱No. 53 tentang efek menghilangkan kontaminan. 🔱No. 55 tentang performasi kerja lampu UV. Pre filter (APF) dibutuhkan jika menggunakan air tanah sebagai air baku. Secara umum APF dapat membantu mengatasi permasalahan air tanah dengan spesifikasi media sbb: PROFEX (SKU: 518205) mengurangi kadar zat besi, mangan dan lumpur yang tinggi. ALKALI (SKU: 518206) menyeimbangkan kadar pH ke kisaran 6,5 - 8,5. SOFTENER (SKU: 518207) mengurangi kadar zat kapur yang tinggi. TABUNG APF (SKU: 518204) Untuk memastikan pemilihan media secara akurat, dianjurkan untuk melakukan tes/uji air terlebih dahulu. Info lebih lanjut : Line : wwi150n WA : 085207120867 bersih

Online Coway Centre (@online_coway_centre) Instagram Profile Photo online_coway_centre

Online Coway Centre

 image by Online Coway Centre (@online_coway_centre) with caption : "Assalamualaikum..esok last ya!!😉
Malam ni sebelum tido bincang dulu dengan suami/ isteri.
Bagitau kat pasangan, harga ni" - 1895813071957890048
Report Share Download 1 0

Assalamualaikum..esok last ya!!😉 Malam ni sebelum tido bincang dulu dengan suami/ isteri. Bagitau kat pasangan, harga ni sangat berbaloi untuk produk Coway. Servis coway paling kerap ya. 2 bulan sekali.👍 Esok closing Oktober tau!!😅 Yang mana dah setuju tu whatsapp mommy di 0105319377 atau www.wasap.my/+60105319377/Coway85 #airbersih

Coway Health Planner HQ KL (@aleeya_adlin) Instagram Profile Photo aleeya_adlin

Coway Health Planner HQ KL

 image by Coway Health Planner HQ KL (@aleeya_adlin) with caption : "Assalamualaikum..esok last ya!!😉
Malam ni sebelum tido bincang dulu dengan suami/ isteri.
Bagitau kat pasangan, harga ni" - 1895812401003963771
Report Share Download 0 1

Assalamualaikum..esok last ya!!😉 Malam ni sebelum tido bincang dulu dengan suami/ isteri. Bagitau kat pasangan, harga ni sangat berbaloi untuk produk Coway. Servis coway paling kerap ya. 2 bulan sekali.👍 Esok closing Oktober tau!!😅 Yang mana dah setuju tu whatsapp mommy di 0105319377 atau www.wasap.my/+60105319377/Coway85 #airbersih