Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage โ€บ
  2. blousecantik

#blousecantik hashtag

Posts attached with hashtag: #blousecantik

KURUNG, KEBAYA, SONGKET  #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@butikkurungmurah) Instagram Profile Photobutikkurungmurah

KURUNG, KEBAYA, SONGKET #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

 image by KURUNG, KEBAYA, SONGKET  #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@butikkurungmurah) with caption : "๐Ÿ’•BLOUSE IRIS BATCH9๐Ÿ’•
.
RM75 ONLY FREE POSโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜
.
.
โœ”๏ธ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan te" - 2049906139262164992
ReportShareDownload00

๐Ÿ’•BLOUSE IRIS BATCH9๐Ÿ’• . RM75 ONLY FREE POSโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ . . โœ”๏ธ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu . โœ”๏ธ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni . โœ”๏ธWARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap yg boleh nmpk effect kurus..dan juga ada wrna pastel yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut.. . โœ”๏ธ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi . โœ”๏ธ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak . โœ”๏ธ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..butang hanya hiasan shj x boleh buka yerr.. . โœ”๏ธ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni . โœ”๏ธ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g kenduri juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr . . . cantik

Advertisement

Advertisement

KURUNG, KEBAYA, SONGKET  #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@butikkurungmurah) Instagram Profile Photobutikkurungmurah

KURUNG, KEBAYA, SONGKET #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

ReportShareDownload00

๐Ÿ’•BLOUSE IRIS BATCH9๐Ÿ’• . RM75 ONLY FREE POSโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ . . โœ”๏ธ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu . โœ”๏ธ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni . โœ”๏ธWARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap yg boleh nmpk effect kurus..dan juga ada wrna pastel yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut.. . โœ”๏ธ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi . โœ”๏ธ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak . โœ”๏ธ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..butang hanya hiasan shj x boleh buka yerr.. . โœ”๏ธ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni . โœ”๏ธ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g kenduri juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr . . . cantik

Aneka Kebutuhan & Fashion (@ziel_olshop) Instagram Profile Photoziel_olshop

Aneka Kebutuhan & Fashion

 image by Aneka Kebutuhan & Fashion (@ziel_olshop) with caption : "Fendy plisket๐ŸŒด
๐ŸŒธHarga: 150 ribu๐ŸŒธ
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐ŸŒธKeterangan lengkap di pict yaa say ๐Ÿ˜˜
๐ŸššPengiriman Solo,,Batam,,Jkrt โž–" - 2049905585268318818
ReportShareDownload00

Fendy plisket๐ŸŒด ๐ŸŒธHarga: 150 ribu๐ŸŒธ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒธKeterangan lengkap di pict yaa say ๐Ÿ˜˜ ๐ŸššPengiriman Solo,,Batam,,Jkrt โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Serius Order ๐Ÿ‘‡ โ˜ŽWA : 0819-3293-8354 (fast respon) โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒธFormat Order : ๐Ÿ“ŽNama : ๐Ÿ“ŽNo. HP : ๐Ÿ“ŽAlamat Lengkap : ๐Ÿ“ŽKode Pos : ๐Ÿ“ŽNama Barang + warna : โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒธNOTE ๐Ÿ‘‡ โœ” Harga belum termasuk ongkos kirim โœ” Retur hanya berlaku apabila kesalahan dari pihak kami,,selain itu tidak menerima retur . ๐ŸŒธJangan lupa order ๐ŸŒธ โคhappy shoppingโค cantik

KURUNG, KEBAYA, SONGKET  #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@butikkurungmurah) Instagram Profile Photobutikkurungmurah

KURUNG, KEBAYA, SONGKET #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

ReportShareDownload00

๐Ÿ’•BLOUSE IRIS BATCH9๐Ÿ’• . RM75 ONLY FREE POSโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ . . โœ”๏ธ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu . โœ”๏ธ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni . โœ”๏ธWARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap yg boleh nmpk effect kurus..dan juga ada wrna pastel yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut.. . โœ”๏ธ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi . โœ”๏ธ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak . โœ”๏ธ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..butang hanya hiasan shj x boleh buka yerr.. . โœ”๏ธ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni . โœ”๏ธ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g kenduri juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr . . . cantik

Aneka Kebutuhan & Fashion (@ziel_olshop) Instagram Profile Photoziel_olshop

Aneka Kebutuhan & Fashion

 image by Aneka Kebutuhan & Fashion (@ziel_olshop) with caption : "Gucci white๐ŸŒด
๐ŸŒธHarga: 165 ribu๐ŸŒธ
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐ŸŒธKeterangan lengkap di pict yaa say ๐Ÿ˜˜
๐ŸššPengiriman Solo,,Batam,,Jkrt โž–โž–โž–" - 2049904878855156014
ReportShareDownload00

Gucci white๐ŸŒด ๐ŸŒธHarga: 165 ribu๐ŸŒธ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒธKeterangan lengkap di pict yaa say ๐Ÿ˜˜ ๐ŸššPengiriman Solo,,Batam,,Jkrt โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Serius Order ๐Ÿ‘‡ โ˜ŽWA : 0819-3293-8354 (fast respon) โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒธFormat Order : ๐Ÿ“ŽNama : ๐Ÿ“ŽNo. HP : ๐Ÿ“ŽAlamat Lengkap : ๐Ÿ“ŽKode Pos : ๐Ÿ“ŽNama Barang + warna : โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŒธNOTE ๐Ÿ‘‡ โœ” Harga belum termasuk ongkos kirim โœ” Retur hanya berlaku apabila kesalahan dari pihak kami,,selain itu tidak menerima retur . ๐ŸŒธJangan lupa order ๐ŸŒธ โคhappy shoppingโค cantik

KURUNG, KEBAYA, SONGKET  #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@butikkurungmurah) Instagram Profile Photobutikkurungmurah

KURUNG, KEBAYA, SONGKET #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

 image by KURUNG, KEBAYA, SONGKET  #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@butikkurungmurah) with caption : "KURUNG LEESA .
1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE
1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE
1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE
.
.
WhatsApp ke" - 2049904505782119170
ReportShareDownload00

KURUNG LEESA . 1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE 1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE 1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE . . WhatsApp ke ๐Ÿ“ฒ WhatsApp ke ๐Ÿ“ฒ WhatsApp ke ๐Ÿ“ฒ . . SIZE : S, M, L, XL, XXL COLOR : 7 HOT COLOR MATERIAL : COMO CREPE EMBOSS . โœ… MESRA WUDHUK โœ… BREASTFEED FRIENDLY โœ… MATERIAL YANG SUPER MEWAH, SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK . cantik

KURUNG, KEBAYA, SONGKET  #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@butikkurungmurah) Instagram Profile Photobutikkurungmurah

KURUNG, KEBAYA, SONGKET #1 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

ReportShareDownload00

KURUNG LEESA . 1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE 1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE 1 PASANG RM99 INCLUDE POSTAGE . . WhatsApp ke ๐Ÿ“ฒ WhatsApp ke ๐Ÿ“ฒ WhatsApp ke ๐Ÿ“ฒ . . SIZE : S, M, L, XL, XXL COLOR : 7 HOT COLOR MATERIAL : COMO CREPE EMBOSS . โœ… MESRA WUDHUK โœ… BREASTFEED FRIENDLY โœ… MATERIAL YANG SUPER MEWAH, SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK . cantik