Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage
  2. daikin

#daikin hashtag

Posts attached with hashtag: #daikin

ISIMAK MÜHENDİSLİK (@isimak10515) Instagram Profile Photoisimak10515

ISIMAK MÜHENDİSLİK

 image by ISIMAK MÜHENDİSLİK (@isimak10515) with caption : "Demirdöküm Adonis B 24 Bacalı Kombi 20.000 Kcal/H
Demirdöküm Kombi Üreticisi Hakkında
Yurt içinde iklimlendirme alanında" - 2052860735974661974
ReportShareDownload03

Demirdöküm Adonis B 24 Bacalı Kombi 20.000 Kcal/H Demirdöküm Kombi Üreticisi Hakkında Yurt içinde iklimlendirme alanında birçok ürünü ilk defa piyasaya süren marka olma özelliğini taşıyan Demirdöküm, kullanıcıların beğenisini ve güvenini kazanmış bir ısıl konfor firmasıdır. 1950’lerden itibaren faaliyetlerine devam eden Demirdöküm, günümüzde yurt içinde dört bir yana ulaşmanın dışında dünya genelinde 40’tan fazla ülkeye satış ve hizmetler sunmaktadır. Demirdöküm Adonis B 24 Bacalı Kombi 20.000 KcalH Özellikleri Konvansiyonel yapıdaki bacalı kombiler, neredeyse ilk kombi tiplerinden biridir. Uygun fiyatlı bir kombi alternatifi arıyorsanız, binanızın baca sistemi bacalı kombi kullanımına uygunsa Demirdöküm Adonis B 24 modelini güvenle tercih edebilirsiniz. Sıcak Kullanım Suyu ve Isıtma Duvar tipi Adonis B 24 bacalı kombi modeli, sahip olduğu çift eşanjör yapısıyla anında ve dilediğiniz sıcaklıkta kullanım suyu ısıtır. Cihazın ürettiği maksimum sıcak su konforu dilerseniz yazın dilerseniz kışın kullanıma uygundur. 38-85 derece arası tesisat sıcaklık ayar aralığında çalışabilen ürün, kullanım suyu devresinde 35-64 derece arasında hizmet verir. Su basınç aralığı 0,25 ile 8 bar arasındadır. Cihaz ve Enerji Verimi Konvansiyonel bacalı kombi modeli Demirdöküm, 2 yıldızlı enerji verimiyle %91 oranında verimlilik sağlayarak kesintisiz konfor sunar. Modern ve estetik tasarıma sahip kompakt boyutlarıyla evinizde kullanıldığı alana hemen uyum sağlayan cihazın kurulumu ve kullanımı çok kolaydır. Ergonomik ve çevirmeli düğme yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan cihaz, su basınç değeri, sıcaklık değerleri ve hata uyarıları gibi pek çok fonksiyonu ayarlamanız için tasarlanmıştır. Cihaz, tek tuşla Eko moduna alınarak tasarruflu bir ısıtma ve kullanım suyu temini sunar. Böylece konforunuzdan ödün vermeden enerji tasarrufu elde edersiniz. Tek NTC sensörü bulunan Adonis, güvenlik açısından da uygun bir üründür. Kışın oluşabilecek donma ve tesisatta pompa blokajına karşı emniyet sistemleriyle donatılan cihaz aynı zamanda yerden ısıtma sistemleriyle de uyumlu çalışabilir.#daikin

Women Desiree Essential Cream (@azilasabela) Instagram Profile Photoazilasabela

Women Desiree Essential Cream

 image by Women Desiree Essential Cream (@azilasabela) with caption : "Kulit muka saya niee memang putih . Tapi malangnyaa jerawat merah merah menerjahh satu muka , Kalau di biar nanti . Hais" - 2052860564275628271
ReportShareDownload01

Kulit muka saya niee memang putih . Tapi malangnyaa jerawat merah merah menerjahh satu muka , Kalau di biar nanti . Haishh jadi kronik pulak nanti . Takutttnyaaa ! Lagi satu dia punyer pedih tangkap sampai ke otakk oo kalau di picit picit . Macam mana lah nakk raya nanti niee . Cover dengan foundation pun masih belum mampu menutup kelibat jerawat tersebut . Takkan nakk pakai foundation setebal 2 inci kan . Ehh takk mau lah aku rimass mcm topong gomokss lak nanti . Sehinggalah suatu hari , Ternampakk iklan Wd cream bio teknologi niee . Teknologi jepun tu taw , Tapi sekarang nampakknyaa mendapat perhatian para wanita dan lelaki kat malaysia sekarang niee . Sebab dah beribu testimoni masukk takk terkira . Tahap terujaa sangat saya sebab cara pakainyaa mudah bebonar . Calit 3 point nadi sahsja . 3 minit dah sattel. Paling suka sebab ia takk mengelupaskan kulit . Sebab ia rawat masalah jerawat niee dari dalam darah kita . Membuang sel kulit mati , dan teruss membina sel kulit baru yang chantekk berseri . Bau pulakk wangi dan krim takk panas yaa . Sejukk nyaman jaaa macam duduk tepi econ #Daikin .huhhu Seronokk takk terhingga rasa macam nakk terobang robangg di angkasa . Mukaa saya dah bebas masalah jerawat . Rasa macam nak hebahkan 1 malaysia pulakk heppinyaa . Nampakk tu mukaa saya terserlah chantekknyaa sampai ramai jugakk rakan rakan dokk bertanyaa mukaa nampakk semakin lawa , Sampai hehari kenysng dekk puji puji niee . hehe .Jerawat dah Ghaib entahh kemana . Ehh ehh uolss kalau ada nampakk jerawat tu mula nak berkawan dengan awakk . Hai tolonglah lari jauh jauh . Haa cecepat rawat tau dengan cream Wd niee . Bagi Wd niee sattelkn masalah jerawat uolss zass zass dari dalam darah uolss. Bilaa dalaman dah cun dan bersih dari segala kotoran . Haaa baru lah si jerawat tu takk mau main cakk cakk lagi dengan kulit uolsss . Bersihh berseri selamanyaa . Macam mana nakk oder ? ok boleh terus whatsap www.wasap.my/60136791969 eaa . Dengan secepatnyaa kak zila layan whatssap uolss nanti 😉

Yusuke_Yoshida (@yoshipee0713) Instagram Profile Photoyoshipee0713

Yusuke_Yoshida

ReportShareDownload14

我が家にダイキンのエアコンがやってきた😎 空調機のトップメーカー。加湿機能、自動洗浄機能付き!高い買い物だった🤣浅井に値段下げてもいましたーーありがとう! #DAIKIN

MainDealer AC Daikin Indonesia (@daikinbjm) Instagram Profile Photodaikinbjm

MainDealer AC Daikin Indonesia

 image by MainDealer AC Daikin Indonesia (@daikinbjm) with caption : "BERBUKA PUASA bersama dengan Sub dealer Daikin Banjarmasin dan perwakilan Apitu banjarmasin. kami dari management PT Sum" - 2052852625272757644
ReportShareDownload06

BERBUKA PUASA bersama dengan Sub dealer Daikin Banjarmasin dan perwakilan Apitu banjarmasin. kami dari management PT Sumber Trio Cemerlang selaku Main Dealer AC Daikin mengucapkan terimakasih atas support sub dealer maupun Apitu di tahun 2018 dan kami harapkan seluruh jajaran Apitu maupun Sub Dealer dapat terus mensupport kami di tahun 2019 dan tahun2 yang akan datang! SELAMAT HARI RAYA LEBARAN SEMOGA SEMUA PENUH BERKAH!, Amin. . . . . . . . . . . . .. . . . . . #DAIKIN

İHSAN TEKNİK (@ihsanteknikdogalgaz) Instagram Profile Photoihsanteknikdogalgaz

İHSAN TEKNİK

 Instagram Image by İHSAN TEKNİK (@ihsanteknikdogalgaz) with caption : "İhsan Teknik, Vaillant ürünlerinin tüketicilerde yarattığı güven duygusunu marka değeri olarak benimsiyor, konfor, hizme" at Bursa Province - 2052851487970106932

İhsan Teknik, Vaillant ürünlerinin tüketicilerde yarattığı güven duygusunu marka değeri olarak benimsiyor, konfor, hizmet, yenilik gibi özellikleri güven duygusuyla pekiştirerek müşterilerimizden gelen memnuniyetle geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz. 444 8 409 📞 www.ihsanteknik.com 💻 #daikin

MainDealer AC Daikin Indonesia (@daikinbjm) Instagram Profile Photodaikinbjm

MainDealer AC Daikin Indonesia

 image by MainDealer AC Daikin Indonesia (@daikinbjm) with caption : "Setelah berbagi sembako kepada jajaran staff inti dan management dari PT Sumber Trio Cemerlang, Sekali lagi kami perwaki" - 2052846202828702566
ReportShareDownload09

Setelah berbagi sembako kepada jajaran staff inti dan management dari PT Sumber Trio Cemerlang, Sekali lagi kami perwakilan dari management PT Sumber Trio Cemerlang, Main dealer AC Daikin, Mengucapkan selamat menunaikan Ibadah Puasa dan merayakan hari lebaran! . . . . . . . . . . . . . . . #DAIKIN