Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Picgra
  1. Homepage
  2. lipglossmarykay

#lipglossmarykay photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #lipglossmarykay on Instagram

Advertisement

Mary Kay | Pahang (@maryk_mzazrna) Instagram Profile Photo maryk_mzazrna

Mary Kay | Pahang

Report Share Download 0 14

. MARY KAY PORE MINIMIZER & MICRODERMABRASION PLUS SET . 🌸 Pori-pori makin mengecil sebab set ni merawat kulit dari dalam dengan meningkatkan mikro peredaran yang mana dia bawa oksigen naik ke bahagian atas kulit. . 🌸 Selain pori-pori kecik, garis-garis halus pun akan semakin pudar. . 🌸 So jadi lebih LEMBUT & HALUS! . 🌸 Bila dah halus, kulit nampak lebih remaja. . 🌸 Bila kulit dah halus, nak pakai makeup pun best kan. Rasa smooth je lepas pakai foundation. . 🌸 Set ni untung tau. Boleh tahan untuk 2-6 bulan bergantung kepada cara pemakaian kita. . 🌸 Tak perlu pakai hari-hari tau! Boleh pakai 3 kali seminggu dgn selangan 2 hari setiap kali pemakaian . Feel free to contact me : 017-926 6596 (You can click on my bio) for more info n free consult . #lipglossmarykay

Advertisement

Mary Kay Malaysia (@marykay_malaysia12) Instagram Profile Photo marykay_malaysia12

Mary Kay Malaysia

 image by Mary Kay Malaysia (@marykay_malaysia12) with caption : "Promosi October For Mary Kay 😘
.
🌸MARY KAY🌸
. 👀CC CREAM MARY KAY👀
.
Kalau awkk jenis yg suka light coverage & nak banyak" - 1895029984360164437
Report Share Download 0 3

Promosi October For Mary Kay 😘 . 🌸MARY KAY🌸 . 👀CC CREAM MARY KAY👀 . Kalau awkk jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, awkk boleh pakai CC cream Mary Kay ni tauu. All in one gittuwww. 😉 . Apa yg best?👇 ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dgn foundation mary kay 😘 . Berminat boleh whatsapp hanim terus 😉 . Hanim 011-15915052 Mary Kay Beauty Consultant.           #lipglossmarykay

Advertisement

maryk_puteri (@maryk_puteri) Instagram Profile Photo maryk_puteri

maryk_puteri

Report Share Download 0 2

KELEBIHAN OIL-FREE EYE MAKE UP REMOVER. . 🍋 Oil-free: semua orang boleh pakai, kulit sensitif, kulit normal, kulit berminyak dan kulit kering, semua boleh pakai.. Jangam guna baby oil taw, penggunaan baby oil utk membuang make up mata boleh menyebabkan pertumbuhan milia seeds. . 🍋 Walaupun oil-free, ianya mencuci dan melembap kawasan mata, iaitu kawasan yg agak sensitif dan nipis. . 🍋Tidak mengandungi minyak, tetapi mengandungi polaxamer 184, iaitu agen pembersih yang melarutkan minyak dan habuk terperangkap lalu membantu menanggalkannya daripada permukaan kulit mata anda. . 🍋 Juga mengandungi pelarut cyclohexasiloxane iaitu cecair yang berupaya mencairkan bahan dalam sesuatu produk. . 🍋Mampu menanggalkan makeup 'waterproof' dengan sekali cucian sahaja tanpa melelas, meregang atau mengeringkan kulit terutamanya bahagian mata, tak perlu gosok kuat-kuat, yeay! . 🍋 Ianya bukan sekadar make up remover, tetapi juga merawat kulit daripada kusam akibat pemakaian makeup terlalu lama dan sangat selamat untuk mencuci bibir. . 🍋 Menanggalkan dengan cara yang lembut, ringan dan nyaman pada kulit wajah . 🍋 Diuji oleh pakar dermatologi Caranya sangat mudah, goncangkan botol supaya 2 lapisan sebati, tuang pada kapas, tekan perlahan-lahan pada bahagian yang hendak disapu, dan tarik slow2..siap😊 P/s: makeup yang tidak dibersihkan dengan sempurna boleh menyebabkan jangkitan staphylococcus yang menyebabkan ketumbit dan chalazion atau sakit mata yang lebih serius. Ini serious taw. . Jom dapatkan korang punya satu. 😍 . DM/whatsapp segera . www.wasap.my/60139177050 . Puteri, Your Mary Kay Beauty Consultant. . #lipglossmarykay

maryk_puteri (@maryk_puteri) Instagram Profile Photo maryk_puteri

maryk_puteri

 image by maryk_puteri (@maryk_puteri) with caption : "PASTIKAN YG ORIGINAL. .
Berus Mary Kay ni synthetic fibre taw, bukan bulu binatang ke,  bulu hidung ke.. hehehe.. .
Mary" - 1894987979907373428
Report Share Download 0 2

PASTIKAN YG ORIGINAL. . Berus Mary Kay ni synthetic fibre taw, bukan bulu binatang ke, bulu hidung ke.. hehehe.. . Mary Kay tak ada animal testing, apa ntah lagi unsur2 binatang, sbb tu berus nya berkualiti dan lembut pada muka. . Bukan tu saja, berus ni mudah dicuci dan mudah kering. Jadi tak ada la lembab dan busuk berus korang.. . Jom la cuba , nk beli loose pon boleh.. .. DM/whatsapp segera . www.wasap.my/60139177050 . Puteri, Your Mary Kay Beauty Consultant. . #lipglossmarykay

maryk_puteri (@maryk_puteri) Instagram Profile Photo maryk_puteri

maryk_puteri

 image by maryk_puteri (@maryk_puteri) with caption : "ESSENTIAL BRUSH SET MARY KAY. ..
..
class sgt berus mary kay ni,  ada 5 taw. Utk buat make up mata, utk contour, highlig" - 1894986264906638063
Report Share Download 0 4

ESSENTIAL BRUSH SET MARY KAY. .. .. class sgt berus mary kay ni, ada 5 taw. Utk buat make up mata, utk contour, highlight dan bluhsher dan all-powder brush. . . yg penting ada beg siap. class taw beg berus ni, ada zip, xda la hilang ke kemek ke atau terdedah kpd habuk berus korang.. .. Satu set ni boleh dpt less 50% taw kalau register. Nak tahu mcm mana? jom la tanya sy... .. DM/whatsapp segera . www.wasap.my/60139177050 . Puteri, Your Mary Kay Beauty Consultant. . #lipglossmarykay

maryk_puteri (@maryk_puteri) Instagram Profile Photo maryk_puteri

maryk_puteri

Report Share Download 0 6

MINERAL EYE COLOUR MARY KAY. . Kelebihan Eye Color Mary Kay . 💗Formula yang berasaskan mineral ini menampilkan ciri-ciri istimewa yang boleh menyerap minyak, mudah digunakan, dan memberi litupan penuh dengan satu sentuhan . 💗Mengandungi vitamin A,C dan E untuk membantu melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan . 💗 Mary Kay®️ Mineral Eye Colors menjadi pilihan jurusolek profesional bagi menghasilkan penampilan harian yang sesuai tanpa mengira tona kulit . 💗 Bila apply nampak natural beauty sangat . 💗 Tahan lama serta tidak terkumpul pada celah celah garis halus. . 😘Seriously memang cantik! . BELI 3 PERCUMA POSTAGE. RM28/each . DM/whatsapp segera . www.wasap.my/60139177050 . Puteri, Your Mary Kay Beauty Consultant. . #lipglossmarykay

maryk_puteri (@maryk_puteri) Instagram Profile Photo maryk_puteri

maryk_puteri

Report Share Download 0 3

😍Set ni pernah memenangi anugerah Beauty Awards 2016. 😍 . Step 1 : TimeWise® Microdermabrasion Refine (Teksture scrub halus) Membersihkan sel-sel kulit mati dan kekotoran hingga ke dalam liang pori, memudahkan meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit baru untuk dapat kulit yang sihat dan berseri. . Step 2 : TimeWise® Pore Minimizer (Teksture serum) Ini adalah keputusan daripada kajian terhadap 10 wanita dengan menggunakan Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer dua kali sehari selama tiga minggu. Ternyata lapan dari 10 wanita tadi gembira dengan hasil ditunjukkan pada kulitnya. menyedari perubahan pada wajah mereka setelah menggunakan Pore Minimizer. . ✔ Memberi lebih keyakinan – 80% ✔ Menutup jelas liang roma – 83% ✔ Memperbaiki penampilan kulit – 87% ✔ Meninggalkan kulit lebih lembut – 90% ✔ Formula serum ini sesuai buat semua jenis kulit dan tona kulit (jernih). . TimeWise® Pore Minimizer memaparkan kombinasi ekstrak botanical untuk penghasilan berkesan pada kulit. Kehilangan ketegangan atau keanjalan kulit sepanjang tempoh usia meningkat menyebab liang roma terbuka. Ekstrak Persian silk tree bark dan ekstrak soybean ternyata membantu memberikan protein pada kulit agar mengecilkan semula liang roma dan keseluruhan kulit umumnya. Manakala ekstrak sea whip dan ekstrak evodia fruit untuk menenangkan kulit. . InshaAllah hasilnya sangat sangat sangat menakjubkann! 👏👏 . DM/whatsapp segera . www.wasap.my/60139177050 . Puteri, Your Mary Kay Beauty Consultant. . #lipglossmarykay

maryk_puteri (@maryk_puteri) Instagram Profile Photo maryk_puteri

maryk_puteri

Report Share Download 0 4

MARY KAY MICRODERMABRASION PLUS SET 🔎Kebaikan Set Microdermabrasion Mary Kay. Apa yang best sangat tentang set? Ni pencuci ke? Bukan macam scrub ke? 🔎Memang best sangat2 bila pakai set Microdermabrasion. Tidak...ini bukan pencuci dan bukan macam scrub biasa. Ini penjagaan khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut dalam, yang pernah picit jerawat dgn kuku tu kan, mesti ada lekuk dalam kat muka. Memang susah nak hilangkan parut tu kecuali uolls pergi buat rawatan laser. Tapi siapa yang boleh pakai set ni???? 🔎Tak semua boleh pakai tau....ini UNTUK siapa yang sedang atau dah dapatkan rawatan muka dengan penjagaan wajah dari Set Botanical / Set Timewise atau Set Melacep. Kenapa pulak??? 🔎Sebab WAJIB hanya untuk yang dah dptkan rawatan sahaja sbb Set Microdermabrasion adalah rawatan susulan selepas kulit dah tak de timbul jerawat, sebum tak tersumbat dan lembapan kulit seimbang. Jadi dengan penggunaan Set Mircrodermabrasion, kulit dapat membersih sel2 kulit mati yang xdapat dibuat secara penggunaan scrub sahaja dan kulit juga akan mudah menyerap semua kebaikan Pore Minimizer. . So sesiapa yg ada masalah parut jerawat yg hitam tu.. Yg susah sgt nk hilang..set Ini lah yg perlu dicuba.. Serius lepas pakai kulit bertambah licin seperti kulit di polish!.wow! . DM/whatsapp segera . www.wasap.my/60139177050 . Puteri, Your Mary Kay Beauty Consultant. . #lipglossmarykay