Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage ›
  2. mpcgc

#mpcgc photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #mpcgc on Instagram

Advertisement

F9 PC TECH (@f9pctech) Instagram Profile Photof9pctech

F9 PC TECH

 image by F9 PC TECH (@f9pctech) with caption : "Macrium Reflect
.
Alrite malam ni admin nak share satu ilmu mengenai cloning windows. Cloning ni satu cara untuk kita ka" - 1958867144548883189
ReportShareDownload042

Macrium Reflect . Alrite malam ni admin nak share satu ilmu mengenai cloning windows. Cloning ni satu cara untuk kita kalau beli SSD atau HDD baru tapi nak retain windows lama kat storage baru tu . Walaubagaimanapun, setiap perkara mesti mempunyai kekurangan masing masing. Antara common problem untuk cloning ni: 1. Cloning take time sikit depends on speed hard disk lama yang kita nak cloning tu. 2. Boot priority kadang kadang dia akan kacau sikit so kena setting betul betul Semua perkara tu terjadi sebab cloning ni macam copy Windows dalam keadaan kita tengah guna so tu yang kadang kadang kacau sikit . So kalau ada niat nak beli SSD dengan F9 PC Tech tapi sayang nak buang atau malas nak backup data data kat dalam windows yang lama tu, jangan risau Macrium Reflect is your solution to that MASALAH PROBLEM . do have setup?come share with us😁. . #mpcgc

Advertisement

F9 PC TECH (@f9pctech) Instagram Profile Photof9pctech

F9 PC TECH

 image by F9 PC TECH (@f9pctech) with caption : "Dengar cerita azam tahun baru korang nak build custom PC, ayuh contact F9 PC Tech untuk dapatkan custom PC dengan harga " - 1948464760114939448
ReportShareDownload196

Dengar cerita azam tahun baru korang nak build custom PC, ayuh contact F9 PC Tech untuk dapatkan custom PC dengan harga mampu milik! . Credit : 9gag . do have setup?come share with us😁. . #mpcgc

Advertisement

F9 PC TECH (@f9pctech) Instagram Profile Photof9pctech

F9 PC TECH

 image by F9 PC TECH (@f9pctech) with caption : "#inspirationalsetup .
.
Sekadar inspirasi & pembakar semangat buat anda yang planning nak build setup this year.
.
Nyala" - 1947754490157613596
ReportShareDownload0104

. . Sekadar inspirasi & pembakar semangat buat anda yang planning nak build setup this year. . Nyalakan azam membumbung Padukan tekad dan waja Songsongi ombak bergulung Menuju ke pulau cita. . do have setup?come share with us😁. . #mpcgc

F9 PC TECH (@f9pctech) Instagram Profile Photof9pctech

F9 PC TECH

 image by F9 PC TECH (@f9pctech) with caption : "Salam Maulidur Rasul Semua.
.
#F9SetupShare.
.
Credit : FB Blacj Sun.
.
Intel Pentium Gold G5400
Asus ROG Maximus XI Gen" - 1916453589044573371
ReportShareDownload2103

Salam Maulidur Rasul Semua. . . . Credit : FB Blacj Sun. . Intel Pentium Gold G5400 Asus ROG Maximus XI Gene Trident Z RGB 8GBx2 3866Mhz EVGA GTX1080Ti FTW3 EVGA 850 G3 NZXT H400 Matte White NZXT Kraken x62 NZXT AER RGB 120mm x3 XPG SX8200 240GB NVME M.2 Samsung 860 Evo 250GB SSD Seagate 2TB 2.5" HDD Fnatic miniSTREAK RGB Cherry Brown Logitech G903 Logitech Z333 2.1 Speaker Corsair HS70 Headset Alienware AW3418DW SecretLab Omega 2018 Stealth . do have setup?come share with us😁. . #mpcgc