Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage โ€บ
  2. norahwax

#norahwax hashtag

Posts attached with hashtag: #norahwax

HELOZZ PREMIUM (@helozz_hair_removal) Instagram Profile Photohelozz_hair_removal

HELOZZ PREMIUM

 image by HELOZZ PREMIUM (@helozz_hair_removal) with caption : "Alhamdulillah, Tiap hari makin banyak Testimoni best2 customer kita bagi..#kualiti adalah keutamaan kami.. Thanks for ch" - 2028062964556631877
ReportShareDownload01

Alhamdulillah, Tiap hari makin banyak Testimoni best2 customer kita bagi.. adalah keutamaan kami.. Thanks for choosing us, ๐Ÿ˜‰ . . . Wsap ke 010-3311669 (Nurul) #norahwax

helozz_by_nurul (@helozz_by_nurul) Instagram Profile Photohelozz_by_nurul

helozz_by_nurul

 image by helozz_by_nurul (@helozz_by_nurul) with caption : "Selamat pagi semua..mulakan hari-harimu dengan senyuman..:-) Jom dapatkan helozz dgn kami just  or tekan link kami
https" - 2028056861451188896
ReportShareDownload01

Selamat pagi semua..mulakan hari-harimu dengan senyuman..:-) Jom dapatkan helozz dgn kami just or tekan link kami https://www.faninalegacy.com.my/helozz #norahwax

Organic Hair Removal Kelantan (@organicwaxkb_syifa) Instagram Profile Photoorganicwaxkb_syifa

Organic Hair Removal Kelantan

WAWA TRAVEL KIT (@norah.bycikmiera) Instagram Profile Photonorah.bycikmiera

WAWA TRAVEL KIT

BUAT APA NAK BULU LEBAT KALAU BOLEH LICIN๐Ÿ˜Š . Haa tudiaaa. Pening pening masalah dunia pening lagi dgn bulu yg lebat. Pening pening akk dgn muka berjerawat, pening lagi akak dgn miss V hitam, ketiak hitam ๐Ÿคฎ. . P sana org ngumpat uish badan berbau P sini suami tegur lipatan gelap2 kesan bercukur. Pastu? . Tak payah pening, WAWAWAX kan ada. Pakar penanggal bulu anda 100% organik. Confirm menjadi !! Buang bulu satu saat terus ke akar. Zupp zapp zupp zapp kulit licin mcm bayi ๐Ÿ˜. Stock limited 8 pcs sahaja tinggal. First come first serve ! . Untuk sebarang pertanyaan lanjut dan pembelian sila โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž 014 5399415 / klik link di bio. . Postage ๐Ÿ“ฌ๐Ÿ“ฌ everyday Cod : ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš— setiap hari ๐ŸŒŸShah Alam ๐ŸŒŸPetaling Jaya ๐ŸŒŸSubang Jaya ๐ŸŒŸKota Bharu ๐ŸŒŸKubang kerian ๐ŸŒŸFree COD MSU Shah Alam, Aeon Mall Shah Alam, Hospital Klang (HTAR), Kubang Kerian . . #norahwax

organicwax__ (@organicwax__) Instagram Profile Photoorganicwax__

organicwax__

 image by organicwax__ (@organicwax__) with caption : "Ramai yang bertanya berkenaan kain cotton tu..kalau beli norah dapat sekali ke kain tu?? Berapa banyak?? Pakai buang ke?" - 2028012660340441100
ReportShareDownload04

Ramai yang bertanya berkenaan kain cotton tu..kalau beli norah dapat sekali ke kain tu?? Berapa banyak?? Pakai buang ke?? . Mey admin habaq naa.. . Wax kit akan dapat sekali dengan sebotol wax so,kalau beli 2botol dapat double la wax kit ๐Ÿค— . Kain tuu boleh dicuci..tak perlu sental2..tak perlu masuk mesin basuh..hanya rendamkn sahaja selama 5minit segala yg melekat di kain akan tertanggal dengan sendirinya..bilas kemudian keringkan macam biasa.. . Kain tuu memang tahan lasak dan berkualiti kalau pandai jaga boleh pakai lama bertahun-tahun ๐Ÿ˜‰ #norahwax

organicwax__ (@organicwax__) Instagram Profile Photoorganicwax__

organicwax__

 video by organicwax__ (@organicwax__) with caption : "Disebabkan ramai yang tanya; โ€œsis, putih-putih tu apa yg sis letak sblm apply Norah?โ€
.
.
Itu adalah bedak syg ๐Ÿ˜ kerana," - 2028012128276251977
ReportShareDownload04

Disebabkan ramai yang tanya; โ€œsis, putih-putih tu apa yg sis letak sblm apply Norah?โ€ . . Itu adalah bedak syg ๐Ÿ˜ kerana, bedak menyerap lebihan peluh atau minyak yg menghalang Norah dari melekat pada BULU. Untuk hasil yang lebih optimum, kita tabur bedak dulu. Kulit akan kesat dan mudah utk kita tarik BULU sehingga akar ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ baru lah, sekali tarik strip jea bulu bersih! Kalau tengok dalam semua video tutorial yg sis buat, sis tarik jea strip bulu semua tercabut keluar. . . Pertama sbb bulu tersebut panjang melebihi 3mm. Kedua sbb kawasan tersebut kesat, bebas minyak atau peluh. ๐Ÿ’– so dapat tak tips emas ini? Selamat berNorah. . . To purchase, whatsapp link in bio or just directly DM me๐Ÿ˜‰ . #norahwax