Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage
  2. oreocrunchy

#oreocrunchy hashtag

Posts attached with hashtag: #oreocrunchy

 image by Liza Ryza (@theblackwhisk_agencookies) with caption : "Bismillah..... .
.
#POPPICHEEZ

Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang.

Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies. M" - 1980259176223812411
ReportShareDownload00

Bismillah..... . . Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang. Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies. Mari-mari jemput semua tengok2 apa yang ada dalam kedai akak ni. Eh ada biskut raya la. Raya lambat lagi dah jual kuih raya ke kak?? Puasa pun belom lagi. Hihihi.... jangan tak tahu biskut keluaran The Black Whisk ni sedap sangat sampai nak terpelanting. Sedap dimakan sepanjang tahun tanpa tunggu hari raya pun. Tapi kalau jamu pada tetamu biskut2 ni masa raya ni nanti pasti lagi meriah raya. Banyak jenis biskut raya keluaran The Black Whisk tahun ni. Nanti kita perkenalkan satu2 yer....Paling PENTING semuanya sedap2 belaka.... . . KENAPA PILIH COOKIES THEBLACKWHISK? ✔️cookies homemade dan handmade ✔️cookies premium kualiti menggunakan butter asli dan ghee asli. ✔️menggunakan tepung tanpa peluntur ✔️Packaging yang kedap udara dan ekslusif ✔️Terjual hampir 15 ribu balang tahun lepas. . . Kalau sudah ada yg berminat boleh bagitahu akak ye😊😍. Jangan rambang mata sudah, tak tahu nak pilih yang mana satu 😄😊😄. . 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 #oreocrunchy

 image by Liza Ryza (@theblackwhisk_agencookies) with caption : "Bismillah..... .
.
#KRISTALL BALL COOKIES

Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang.

Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium" - 1980256086590470942
ReportShareDownload01

Bismillah..... . . BALL COOKIES Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang. Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies. Mari-mari jemput semua tengok2 apa yang ada dalam kedai akak ni. Eh ada biskut raya la. Raya lambat lagi dah jual kuih raya ke kak?? Puasa pun belom lagi. Hihihi.... jangan tak tahu biskut keluaran The Black Whisk ni sedap sangat sampai nak terpelanting. Sedap dimakan sepanjang tahun tanpa tunggu hari raya pun. Tapi kalau jamu pada tetamu biskut2 ni masa raya ni nanti pasti lagi meriah raya. Banyak jenis biskut raya keluaran The Black Whisk tahun ni. Nanti kita perkenalkan satu2 yer....Paling PENTING semuanya sedap2 belaka.... . . KENAPA PILIH COOKIES THEBLACKWHISK? ✔️cookies homemade dan handmade ✔️cookies premium kualiti menggunakan butter asli dan ghee asli. ✔️menggunakan tepung tanpa peluntur ✔️Packaging yang kedap udara dan ekslusif ✔️Terjual hampir 15 ribu balang tahun lepas. . . Kalau sudah ada yg berminat boleh bagitahu akak ye😊😍. Jangan rambang mata sudah, tak tahu nak pilih yang mana satu 😄😊😄. . 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 #oreocrunchy

 image by Liza Ryza (@theblackwhisk_agencookies) with caption : "Bismillah..... .
#COOKIES SYAHDU

Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang.

Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies." - 1980255472611296034
ReportShareDownload01

Bismillah..... . SYAHDU Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang. Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies. Mari-mari jemput semua tengok2 apa yang ada dalam kedai akak ni. Eh ada biskut raya la. Raya lambat lagi dah jual kuih raya ke kak?? Puasa pun belom lagi. Hihihi.... jangan tak tahu biskut keluaran The Black Whisk ni sedap sangat sampai nak terpelanting. Sedap dimakan sepanjang tahun tanpa tunggu hari raya pun. Tapi kalau jamu pada tetamu biskut2 ni masa raya ni nanti pasti lagi meriah raya. Banyak jenis biskut raya keluaran The Black Whisk tahun ni. Nanti kita perkenalkan satu2 yer....Paling PENTING semuanya sedap2 belaka.... . . KENAPA PILIH COOKIES THEBLACKWHISK? ✔️cookies homemade dan handmade ✔️cookies premium kualiti menggunakan butter asli dan ghee asli. ✔️menggunakan tepung tanpa peluntur ✔️Packaging yang kedap udara dan ekslusif ✔️Terjual hampir 15 ribu balang tahun lepas. . . Kalau sudah ada yg berminat boleh bagitahu akak ye😊😍. Jangan rambang mata sudah, tak tahu nak pilih yang mana satu 😄😊😄. . 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 #oreocrunchy#

 image by Liza Ryza (@theblackwhisk_agencookies) with caption : "Bismillah..... .
#RED VELVET COOKIES

Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang.

Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cook" - 1980254547934988783
ReportShareDownload00

Bismillah..... . VELVET COOKIES Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang. Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies. Mari-mari jemput semua tengok2 apa yang ada dalam kedai akak ni. Eh ada biskut raya la. Raya lambat lagi dah jual kuih raya ke kak?? Puasa pun belom lagi. Hihihi.... jangan tak tahu biskut keluaran The Black Whisk ni sedap sangat sampai nak terpelanting. Sedap dimakan sepanjang tahun tanpa tunggu hari raya pun. Tapi kalau jamu pada tetamu biskut2 ni masa raya ni nanti pasti lagi meriah raya. Banyak jenis biskut raya keluaran The Black Whisk tahun ni. Nanti kita perkenalkan satu2 yer....Paling PENTING semuanya sedap2 belaka.... . . KENAPA PILIH COOKIES THEBLACKWHISK? ✔️cookies homemade dan handmade ✔️cookies premium kualiti menggunakan butter asli dan ghee asli. ✔️menggunakan tepung tanpa peluntur ✔️Packaging yang kedap udara dan ekslusif ✔️Terjual hampir 15 ribu balang tahun lepas. . . Kalau sudah ada yg berminat boleh bagitahu akak ye😊😍. Jangan rambang mata sudah, tak tahu nak pilih yang mana satu 😄😊😄. . 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 #oreocrunchy

 image by Liza Ryza (@theblackwhisk_agencookies) with caption : "Bismillah..... .
#TART MAWAR

Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang.

Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies. Mar" - 1980252360018242693
ReportShareDownload02

Bismillah..... . MAWAR Salam & hai Cik/Puan/Tuan/akak/ abang. Saya agen untuk TheBlackWhisk Premium Cookies. Mari-mari jemput semua tengok2 apa yang ada dalam kedai akak ni. . Eh ada biskut raya la. Raya lambat lagi dah jual kuih raya ke kak?? Puasa pun belom lagi. Hihihi.... jangan tak tahu biskut keluaran The Black Whisk ni sedap sangat sampai nak terpelanting. Sedap dimakan sepanjang tahun tanpa tunggu hari raya pun. Tapi kalau jamu pada tetamu biskut2 ni masa raya ni nanti pasti lagi meriah raya. Banyak jenis biskut raya keluaran The Black Whisk tahun ni. Nanti kita perkenalkan satu2 yer....Paling PENTING semuanya sedap2 belaka.... . . KENAPA PILIH COOKIES THEBLACKWHISK? ✔️cookies homemade dan handmade ✔️cookies premium kualiti menggunakan butter asli dan ghee asli. ✔️menggunakan tepung tanpa peluntur ✔️Packaging yang kedap udara dan ekslusif ✔️Terjual hampir 15 ribu balang tahun lepas. . . Kalau sudah ada yg berminat boleh bagitahu akak ye😊😍. Jangan rambang mata sudah, tak tahu nak pilih yang mana satu 😄😊😄. . 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 #oreocrunchy

 image by Liza Ryza (@theblackwhisk_agencookies) with caption : "Wah!!! Banyaknya cookies raya The Black Whisk tahun ni. Paling penting semuanya nampak sedap. Seperti biasa, setiap tahu" - 1979913156444880784
ReportShareDownload15

Wah!!! Banyaknya cookies raya The Black Whisk tahun ni. Paling penting semuanya nampak sedap. Seperti biasa, setiap tahun cookies dari TBW ni mendapat permintaan yang tinggi. Jangan tak percaya, tahun lepas sahaja, lebih 15 ribu balang telah terjual. Sebabnya, bahan2 premium dan berkualiti yang digunakan seperti butter dan ghee asli, juga tepung tanpa peluntur. Ada yg berminat, boleh whattsup sy ye..... . 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 #oreocrunchy

Bittu & Rinky💁‍♂🤦‍♀ (@food_promise) Instagram Profile Photofood_promise

Bittu & Rinky💁‍♂🤦‍♀

 Instagram Image by Bittu & Rinky💁‍♂🤦‍♀ (@food_promise) with caption : "Sasta 😋
Sundar👌
Tikau 😝
Ds glass of Oreo crunch is lipsmackingly awsuummm n at 60 bucks. 
D range starts frm 50 bucks on" at Bhubaneswar, India - 1978516475930267168

Sasta 😋 Sundar👌 Tikau 😝 Ds glass of Oreo crunch is lipsmackingly awsuummm n at 60 bucks. D range starts frm 50 bucks only. Location ~ Rani juice centre, infront f priya hotel Go grab one fr urself ASAP 😋 crunchy

ReportShareDownload18