Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage β€Ί
  2. tonerbuangdaki

#tonerbuangdaki hashtag

Posts attached with hashtag: #tonerbuangdaki

IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) Instagram Profile Photonayraabeautyshop

IBU PUTIH NINA

ReportShareDownload06

Putih Gebu hanya dengan IBUPUTIHLASERSERUMNINA ✨ . Jom lah gebukan muka dan badan dengan produk pencerahan no 1 di Malaysia yang dipercayai RAMAI! . Kalau tak pernah cuba, WAJIB cuba gais!! Rugi kalau tak cuba. Bukan setakat GEBU, jerawat jeragat semua boleh pergi jauh dah. Cuba sekarang! . Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 πŸ“± Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bioπŸ’‹ . #tonerbuangdaki

IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) Instagram Profile Photonayraabeautyshop

IBU PUTIH NINA

 image by IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) with caption : ".
Nak putih?
Nak gebu?
Nak kurus?
Nak langsing?
Nak cantik?
.
Nak apa lagi?? Sebelum raya ni, boleh lah kita cantik2 kan" - 2023954820729611973
ReportShareDownload00

. Nak putih? Nak gebu? Nak kurus? Nak langsing? Nak cantik? . Nak apa lagi?? Sebelum raya ni, boleh lah kita cantik2 kan diri. Takde lah makcik bawang kat luar tu nak mengata kita. πŸ˜‚ . Jom whatsapp sis sekarang kalau nak cantik sebelum raya. Sis sedia bantu dengan rangkaian produk πŸ‘πŸ» . Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 πŸ“± Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bioπŸ’‹ . #tonerbuangdaki

IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) Instagram Profile Photonayraabeautyshop

IBU PUTIH NINA

 image by IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) with caption : "Buat semangat adik2 dan kawan kat sini. Kakak hazlina umur 50 tahun. Korang percaya tak???
.
Jeles nye saya.. Saya harap" - 2017968109134310294
ReportShareDownload00

Buat semangat adik2 dan kawan kat sini. Kakak hazlina umur 50 tahun. Korang percaya tak??? . Jeles nye saya.. Saya harap bila saya 50tahun nanti still cantik camni... . Tapi kan uols, memang pengguna ninaskincare akn nmpk lebih muda dr umur!!!! Sebab setiap hari krim kami bantu utk memudakan kulit wajah dan mencerahkan. . No kusam kusam.. No parut hitammm!! Cantik jelita sepanjang masa 😍 . Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 πŸ“± Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bioπŸ’‹ . #tonerbuangdaki

IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) Instagram Profile Photonayraabeautyshop

IBU PUTIH NINA

IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) Instagram Profile Photonayraabeautyshop

IBU PUTIH NINA

 image by IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) with caption : "Feedback customer #ibuputihskincarebynina πŸ’ž
.
Glowing kan skin sis kita ni? Repeat dah kali ke berapa pun tak tau lah. S" - 2015088964545230409
ReportShareDownload01

Feedback customer πŸ’ž . Glowing kan skin sis kita ni? Repeat dah kali ke berapa pun tak tau lah. Sebab syokk sangat pakai SET JELITA NINA. Dapat kulit bersih tak ada cela 😍 . Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 πŸ“± Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bioπŸ’‹ . #tonerbuangdaki

Irney Idris (@irneyidris) Instagram Profile Photoirneyidris

Irney Idris

 image by Irney Idris (@irneyidris) with caption : "RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/C" - 2012881772933015189
ReportShareDownload17

RM30 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN Ready stock ! KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera. 🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral. 🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati. 🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata. 🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. 🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi. 🍁 Berbau wangi. CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK πŸƒ Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam. πŸƒ Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu. πŸƒ Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak. πŸƒ Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari. . #tonerbuangdaki

Kosmetik Jamu Murah dan Borong (@bungabunga_collections) Instagram Profile Photobungabunga_collections

Kosmetik Jamu Murah dan Borong

 image by Kosmetik Jamu Murah dan Borong (@bungabunga_collections) with caption : "Toner Peluntur Daki

RM19 πŸ‘‰πŸ»p/s : if korang ada nak cari barang2 apa yang tak ada dekat ig sis boleh  atau ws sis . insy" - 2010196488001797454
ReportShareDownload04

Toner Peluntur Daki RM19 πŸ‘‰πŸ»p/s : if korang ada nak cari barang2 apa yang tak ada dekat ig sis boleh atau ws sis . insyaAllah harga murah2 je tau πŸ˜‰ πŸ‘‰πŸ»Kalau korang ambil 3 pcs ke atas lebih murah 😝 buangdaki

IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) Instagram Profile Photonayraabeautyshop

IBU PUTIH NINA

 image by IBU PUTIH NINA (@nayraabeautyshop) with caption : "Dah banyak kali cakap yang #ibuputihlaserserumnina ni yang paling berkesan sejak bertahun lamanya.
.
Kenapa masih ada ya" - 2009307510250843999
ReportShareDownload01

Dah banyak kali cakap yang ni yang paling berkesan sejak bertahun lamanya. . Kenapa masih ada yang pakai lagi Ibu Putih cap Kapak cap Mak Itik semua tu?? Ibu Putih Nina ni dah lama bertapak di pasaran. . Jangan konfius antara Ibu Putih Nina dengan yang lain okay. Ingat lagi sekali, ni yang paling berkesan antara yang lain❗️ . Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 πŸ“± Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bioπŸ’‹ . #tonerbuangdaki