Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage β€Ί
  2. tonerdaki

#tonerdaki photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #tonerdaki on Instagram

 image by @fdfbeautyofficial with caption : "Toner.. dl mmg selalu abaikan kegunaan toner ni.. yerlah rase mcm xpenting. 
Tp rupenyer penting sgt utk rutin harian sk"- 1960315714074129170
ReportShareDownload012

Toner.. dl mmg selalu abaikan kegunaan toner ni.. yerlah rase mcm xpenting. Tp rupenyer penting sgt utk rutin harian skincare kiter.. xpakai toner ibarat mcm mkn nsk xde lauk.. dah cuci muka bersih2 tp x ditutup liang porinyer.. mmglah sng jerawat n jeragat nk singgah muka kita.. ☺️ So skrg, dah amlkan sndri toner pttlah kulit jarang-jarang dah naik jerawat.. sbb dah tertutup elok liang pori, xterbukak terngange.. Penjagaan kulit nih sebenarnyer perlukan ilmu jgk, bile dah ade ilmu baru sng kite nk jage dan masalah kulit pun ilang! Halah halah halah πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… So korang yg berminat bole wassap Cikteng http://www.wasap.my/60179165295/nakspraydakiviral #tonerdaki

Makeup Murah&Kasut Murah (@lots.oflourves) Instagram Profile Photolots.oflourves

Makeup Murah&Kasut Murah

 image by Makeup Murah&Kasut Murah (@lots.oflourves) with caption : "πŸƒTONER PENANGGAL DAKI plus vitamin eπŸƒ
βž–βž–βž–βž–
RM 13‼️ RM 13‼️
.
.
βœ”Daki yg degil dan bertahun-tahun tak mahu hilang-hilang " - 1960204392566462493
ReportShareDownload06

πŸƒTONER PENANGGAL DAKI plus vitamin eπŸƒ βž–βž–βž–βž– RM 13‼️ RM 13‼️ . . βœ”Daki yg degil dan bertahun-tahun tak mahu hilang-hilang !! βœ”Bosan,mcam-macam cara dah buat !! βœ”Habis beratus-ratus untuk hilangkn daki !! βœ”Toner penanggal daki ni harga tak sampai ratus-ratus ponnn!! βœ”Bertukar la pada toner nih 100% menaggalkan daki-daki yg degillll. . . . JOM SAMA2 BUANG DAKI . . πŸ’–CELAH LEHER HITAM πŸ’–CELAH KETIAK HITAM πŸ’–CELAH PEHA HITAM πŸ’–SIKU HITAM . SEMUDAH ABC jer . Titiskan toner pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi. . Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya. =================================== SCRUB DAKI PLUS VIT E . Scrub badan yang berfungsi untuk menghilangkan daki badan & dapat menyelesaikan masalah jerawat badan. . Sesuai digunakan oleh lelaki wanita dan kanak kanak. . Kelebihan Scrub Daki Plus Vitamin E . Dapat menghilangkan parut Dapat mencerahkan kulit Dapat menghilangkan daki daki Dapat menghilangkan jerawat badan Dapat melembutkan kulit ************************************************** COMBO πŸ‘‡πŸ‘‡ TONER PENAGGAL DAKI plus vitamin E SCRUB DAKI VITAMIN E . . www.wasap.my/60104364795 daki

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore) Instagram Profile Photohazneybeautystore

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN

 image by MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore) with caption : "RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/C" - 1960138875248331053
ReportShareDownload07

RM30 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN Ready stock ! KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera. 🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral. 🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati. 🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata. 🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. 🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi. 🍁 Berbau wangi. CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK πŸƒ Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam. πŸƒ Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu. πŸƒ Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak. πŸƒ Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari. . #tonerdaki

Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) Instagram Profile Photoe.a_fashions

Jerawat.Parut.Makeup

 image by Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) with caption : "CEK LAWA NI MAGIC! SET COMBO PALING JIMAT
.
.
Haa satu menanggalkan daki.
Satu lagi mencerahkan ketiak & celah pelipat s" - 1960015921867411509
ReportShareDownload01

CEK LAWA NI MAGIC! SET COMBO PALING JIMAT . . Haa satu menanggalkan daki. Satu lagi mencerahkan ketiak & celah pelipat serta pengganti deodorant. Which one korang nak?? Why not, grab dua2 je terus. FREE POS okayh πŸ˜‰ _ _ "Selamat ke sis?" Of course selamat chuolllss. Dia diperbuat daripada BAHAN NATURAL je e.g ekstrak lemon, timun, daun teh hijau, rose, aqua _ _ Propa je kot? Ehh. Korang try dulu baru tau okayh. Boleh scroll feedback yg ada. Setakat ni krim cek lawa dah nampak kesan seawal seminggu tau. _ _ Ada yg nak order?? TERUS KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE . #tonerdaki

Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) Instagram Profile Photoe.a_fashions

Jerawat.Parut.Makeup

 image by Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) with caption : "TAK SANGKA BANYAK GILA DAKI RUPANYA. GOSOK-GOSOK TERUS TANGGAL DAKI!!
.
.
Sejenis toner Cek Lawa jugak. Khas utk awak2 y" - 1959472520214361938
ReportShareDownload02

TAK SANGKA BANYAK GILA DAKI RUPANYA. GOSOK-GOSOK TERUS TANGGAL DAKI!! . . Sejenis toner Cek Lawa jugak. Khas utk awak2 yg dah lama tak sental leher tu boleh try ni okayh πŸ˜‰ mudah jee nak guna. Spray dekat leher, ratakan, then gosok guna kapas. Lepas tu korang bolehlah tengok berapa banyak daki menempel kat situ. Leher awak pun makin cerah. _ _ Leher dan ketiak gelap?? Meh grab combo Cek Lawa. FREE POSTAGE okayh. Harga combo rm75 FREE POS. Nak toner je? Rm45 satu (exc pos). TERUS KLIK LINK DI BIO YE. . #tonerdaki

Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) Instagram Profile Photoe.a_fashions

Jerawat.Parut.Makeup

 image by Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) with caption : "TAK SANGKA BANYAK GILA DAKI RUPANYA. GOSOK-GOSOK TERUS TANGGAL DAKI!!
.
.
Sejenis toner Cek Lawa jugak. Khas utk awak2 y" - 1959371640760755329
ReportShareDownload02

TAK SANGKA BANYAK GILA DAKI RUPANYA. GOSOK-GOSOK TERUS TANGGAL DAKI!! . . Sejenis toner Cek Lawa jugak. Khas utk awak2 yg dah lama tak sental leher tu boleh try ni okayh πŸ˜‰ mudah jee nak guna. Spray dekat leher, ratakan, then gosok guna kapas. Lepas tu korang bolehlah tengok berapa banyak daki menempel kat situ. Leher awak pun makin cerah. _ _ Leher dan ketiak gelap?? Meh grab combo Cek Lawa. FREE POSTAGE okayh. Harga combo rm75 FREE POS. Nak toner je? Rm45 satu (exc pos). TERUS KLIK LINK DI BIO YE. . #tonerdaki

Irney Idris (@irneyidris) Instagram Profile Photoirneyidris

Irney Idris

 image by Irney Idris (@irneyidris) with caption : "RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/C" - 1959178273993051382
ReportShareDownload06

RM30 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN Ready stock ! KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera. 🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral. 🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati. 🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata. 🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. 🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi. 🍁 Berbau wangi. CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK πŸƒ Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam. πŸƒ Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu. πŸƒ Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak. πŸƒ Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari. . #tonerdaki

Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) Instagram Profile Photoe.a_fashions

Jerawat.Parut.Makeup

 image by Jerawat.Parut.Makeup (@e.a_fashions) with caption : "TAK SEDAR TENGKUK & CELAH PELIPAT GELAP SAMPAI BERKERAK TENGOK
.
.
Uollss pernah tak jadi cenggini?? Haa normally susah " - 1958844179425926713
ReportShareDownload01

TAK SEDAR TENGKUK & CELAH PELIPAT GELAP SAMPAI BERKERAK TENGOK . . Uollss pernah tak jadi cenggini?? Haa normally susah nak tanggal tau. "So, macam mana nak buat sis?" Korang boleh try guna Cek Lawa ni okayh. Dia sejenis krim pemutih yg diperbuat daripada BAHAN2 NATURAL sahaja & bebas kimia. So, 100% safe uollss! Badan korang pun dah tak berbau lepas ni sebab dia wangiiiii sangat 😊 _ _ Nak?? Rm30 je satu (exc postage). If beli combo dengan Toner daki lagi jimat okayh πŸ˜‰ TERUS KLIK LINK WHATSAPP DI BIO. . #tonerdaki