Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage
  2. tonerdaki

#tonerdaki hashtag

Posts attached with hashtag: #tonerdaki

EMPAYAR KECANTIKAN (@baby_shop_amalina) Instagram Profile Photobaby_shop_amalina

EMPAYAR KECANTIKAN

 image by EMPAYAR KECANTIKAN (@baby_shop_amalina) with caption : ".
.
FUNGSI TONER DAKI :
.
💯Berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, ber" - 2024399367671460854
ReportShareDownload02

. . FUNGSI TONER DAKI : . 💯Berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba toner ini. Dijamin tidak pedih, selamat digunakan. Boleh digunakan untuk muka dan badan. . CARA GUNA TONER BUANG DAKI : . ✨Ambil kapas dan tuang sedikit keatas kapas. ✨Gosokkan ditempat yang mengalami kerak hitam. ✨Gosok sehingga tanggal semua daki. Bilas seperti biasa. ✨Amalkan setiap hari sebelum mandi untuk kesan yang putih dan bersih. ✨ Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta. . . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WASAP DI TALIAN 📲01126035928📲 📲01126035928📲 Atau boleh ⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️ . ⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔ ⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . . #tonerdaki #tonerdaki

• BE BEAUTIFUL • BE YOU • (@lamiaaglamary) Instagram Profile Photolamiaaglamary

• BE BEAUTIFUL • BE YOU •

 image by • BE BEAUTIFUL • BE YOU • (@lamiaaglamary) with caption : "BENDA LOCAL BOLEH BUAT GLOWING KENAPA NAK INTERNASIONALE SANGAT?
.
RM70 VS RM700 ~ Boleh je terus wat payment kenapa nak" - 2024064371647743308
ReportShareDownload013

BENDA LOCAL BOLEH BUAT GLOWING KENAPA NAK INTERNASIONALE SANGAT? . RM70 VS RM700 ~ Boleh je terus wat payment kenapa nak pilih ketaq2 bila nak bayaq?? . Haaa... kita buat dia jadi mudah jangan jadikan susah tau... beribu-ribu testi kak tin dah share.. nampak kan feedback semua.. ramai dah cantek uolsss.. jangan tunggu besok nak raya hari ni baru nak order taww.. tak dapek kak tin nak nolongnya uolss.. kak tin bz nak masak rondang nanti 😄😄 . 📲0162638302 . #tonerdaki

PRODUK PEMUTIH KETIAK/CELAHAN (@ceklawaoriginal) Instagram Profile Photoceklawaoriginal

PRODUK PEMUTIH KETIAK/CELAHAN

 image by PRODUK PEMUTIH KETIAK/CELAHAN (@ceklawaoriginal) with caption : "NAK BUANG DAKI DEGIL??
.
#ceklawa pilihan yg paling tepat
Selain dapat buang daki degil, boleh cerahkan kulit sekali
Bes" - 2023951087983175729
ReportShareDownload215

NAK BUANG DAKI DEGIL?? . pilihan yg paling tepat Selain dapat buang daki degil, boleh cerahkan kulit sekali Best kan? Jom cuba SET COMBO BUANG DAKI Dalam set ada: . ❤️Whitening Soap ❤️Krim Pemutih ❤️Toner Daki Nak harga special cepatt Tekan link wasap di bawah www.wasap.my/601124012317 #tonerdaki

ReportShareDownload04

TONER PENANGGAL DAKI PLUS VIT E KELEBIHAN TONER PENANGGAL DAKI: ✔Membantu menghilangkan daki-daki degil dengan berkesan ✔Menjadikan kulit lebih lembut dan juga bebas dari kesan daki degil ✔Mencantikkan kulit serta mengembalikan keyakinan diri Cara menggunakan: • Titiskan toner di atas kapas dan sapu di kawasan yang berdaki. • Sapu 3kali sehari untuk kesan maximum. • Boleh digunakan pada kawasan ketiak, celah peha, celah kangkang dan kawasan lingkaran gelap seluruh anggota badan #tonerdaki 📲 011 6164 7763

EMPAYAR KECANTIKAN (@baby_shop_amalina) Instagram Profile Photobaby_shop_amalina

EMPAYAR KECANTIKAN

 image by EMPAYAR KECANTIKAN (@baby_shop_amalina) with caption : ".
.
FUNGSI TONER DAKI :
.
💯Berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, ber" - 2023266879662415942
ReportShareDownload04

. . FUNGSI TONER DAKI : . 💯Berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba toner ini. Dijamin tidak pedih, selamat digunakan. Boleh digunakan untuk muka dan badan. . CARA GUNA TONER BUANG DAKI : . ✨Ambil kapas dan tuang sedikit keatas kapas. ✨Gosokkan ditempat yang mengalami kerak hitam. ✨Gosok sehingga tanggal semua daki. Bilas seperti biasa. ✨Amalkan setiap hari sebelum mandi untuk kesan yang putih dan bersih. ✨ Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta. . . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WASAP DI TALIAN 📲01126035928📲 📲01126035928📲 Atau boleh ⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️ . ⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔ ⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . . #tonerdaki #tonerdaki

• BE BEAUTIFUL • BE YOU • (@lamiaaglamary) Instagram Profile Photolamiaaglamary

• BE BEAUTIFUL • BE YOU •

 image by • BE BEAUTIFUL • BE YOU • (@lamiaaglamary) with caption : "TERKEJUT DAN TAK SANGKA!!
.
Scroll punya scroll ... terhenti kat satu gambar.. eh awat itam karatnya tangan kak tin dulu" - 2023019083310992176
ReportShareDownload610

TERKEJUT DAN TAK SANGKA!! . Scroll punya scroll ... terhenti kat satu gambar.. eh awat itam karatnya tangan kak tin dulu.. tak matchy2 pulak dengan kulit muka.. huhu..... adoiii malu sedebuk 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ . Tapi sekarang.. emmm puas hati teramatlaa sbb kulit tangan dah sama warna dengan muka.. hehe.. bukan je makin cerah, tapi kulit pun makin bersih dan halus.... dan dah takda cela2 ... happy sokmo!! . ni semua Ibu Putih Ninaskincare punya pasal!! kenapa laa tak jumpa dari dulu.. huh.. !! . Uols dah ready tak nak kulit halus, mulus, cerah dan bersih? bkn susah pun...sapu malam je sebelum tido..x smpi 2 minit pun... . Dah ready ke? kalau dah ready.. lemah gemalaikan jari jemari , tekan2 terus 📲0162638302 . ❤️❤️ . Lamiaa Glamary - Be Beautiful . Be You. . #tonerdaki

EMPAYAR KECANTIKAN (@baby_shop_amalina) Instagram Profile Photobaby_shop_amalina

EMPAYAR KECANTIKAN

 image by EMPAYAR KECANTIKAN (@baby_shop_amalina) with caption : ".
.
FUNGSI TONER DAKI :
.
💯Berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, ber" - 2022982390583161597
ReportShareDownload02

. . FUNGSI TONER DAKI : . 💯Berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba toner ini. Dijamin tidak pedih, selamat digunakan. Boleh digunakan untuk muka dan badan. . CARA GUNA TONER BUANG DAKI : . ✨Ambil kapas dan tuang sedikit keatas kapas. ✨Gosokkan ditempat yang mengalami kerak hitam. ✨Gosok sehingga tanggal semua daki. Bilas seperti biasa. ✨Amalkan setiap hari sebelum mandi untuk kesan yang putih dan bersih. ✨ Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta. . . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WASAP DI TALIAN 📲01126035928📲 📲01126035928📲 Atau boleh ⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️ . ⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔ ⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . . #tonerdaki #tonerdaki