Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.Picgra
  1. Homepage
  2. universitiputramalaysia

#universitiputramalaysia photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #universitiputramalaysia on Instagram

Dr. FAST (@dr.fastech) Instagram Profile Photodr.fastech

Dr. FAST

 image by Dr. FAST (@dr.fastech) with caption : "Ingin melaksanakan pemprosesan data penyelidikan atau perniagaan  dengan program statistik? Ternyata Microsoft Excel jug" - 1932674807973728815
ReportShareDownload06

Ingin melaksanakan pemprosesan data penyelidikan atau perniagaan dengan program statistik? Ternyata Microsoft Excel juga dapat melakukannya. Seorang pelajar terkeliru apabila diberikan tugasan oleh pensyarahnya untuk membuat data statistik, kerana tidak ada program statistik pada laptop atau PCnya....dalam fikirannya, data statistik mesti diproses dengan program statistik, seperti SPSS, SAS, Minitab dan sebagainya. Apa yang lebih lucu ialah pelajar tersebut terkejut apabila diberitahu bahawa data statistik boleh diproses dengan program Microsoft Excel. Dia berfikir bahawa Microsoft Excel hanya mempunyai fungsi statistik yang penggunaannya sangat terhad kepada statistik sendiri. Ini adalah gambaran beberapa orang mengenai kegunaan program Microsoft Excel dalam memproses data statistik. Atas sebab ini, @dr.fastech akan membantu anda bermain-main dengan statistik hanya dengan Microsoft Excel! Statistik adalah sains dan seni atau teknik untuk mengumpul data, menyampaikan data, mengumpulkan data dan membuat kesimpulan berdasarkan data yang dikumpulkan. #universitiputramalaysia

✨ AVAKIN LIFE ✨ (@shazavakinlife) Instagram Profile Photoshazavakinlife

✨ AVAKIN LIFE ✨

 image by ✨ AVAKIN LIFE ✨ (@shazavakinlife) with caption : "#Repost @ig.gadget (@get_repost)
・・・
Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click " - 1932358084350813539
ReportShareDownload211

@ig.gadget.(@get_repost) ・・・ Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click je link at bio utk tanya harga. Admin jual murah2 ja. Lagi lagi phone 2nd korang dapat Fullset☑️ Click here @ig.gadget.usha2 dlu . . . Korang nk cod boleh click link at bio or DM admin ▶️ @ig.gadget.sekarang. Insyallah Admin reply chat korang. . . [Cash on Delivery] done ☑️ . . . . Order harini esok cod. Kami cod bermula jam 1 hingga 11malam Pastikan order 5Jam sebelum pihak kami cod. (jika sempat) . . . Follows us @ig.gadget . . . . #universitiputramalaysia

✨ AVAKIN LIFE ✨ (@shazavakinlife) Instagram Profile Photoshazavakinlife

✨ AVAKIN LIFE ✨

 image by ✨ AVAKIN LIFE ✨ (@shazavakinlife) with caption : "#Repost @ig.gadget (@get_repost)
・・・
Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click " - 1932357946450521531
ReportShareDownload09

@ig.gadget.(@get_repost) ・・・ Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click je link at bio utk tanya harga. Admin jual murah2 ja. Lagi lagi phone 2nd korang dapat Fullset☑️ Click here @ig.gadget.usha2 dlu . . . Korang nk cod boleh click link at bio or DM admin ▶️ @ig.gadget.sekarang. Insyallah Admin reply chat korang. . . [Cash on Delivery] done ☑️ . . . . Order harini esok cod. Kami cod bermula jam 1 hingga 11malam Pastikan order 5Jam sebelum pihak kami cod. (jika sempat) . . . Follows us @ig.gadget . . . . #universitiputramalaysia

✨ AVAKIN LIFE ✨ (@shazavakinlife) Instagram Profile Photoshazavakinlife

✨ AVAKIN LIFE ✨

 image by ✨ AVAKIN LIFE ✨ (@shazavakinlife) with caption : "#Repost @ig.gadget (@get_repost)
・・・
Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click " - 1932357732389920847
ReportShareDownload013

@ig.gadget.(@get_repost) ・・・ Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click je link at bio utk tanya harga. Admin jual murah2 ja. Lagi lagi phone 2nd korang dapat Fullset☑️ Click here @ig.gadget.usha2 dlu . . . Korang nk cod boleh click link at bio or DM admin ▶️ @ig.gadget.sekarang. Insyallah Admin reply chat korang. . . [Cash on Delivery] done ☑️ . . . . Order harini esok cod. Kami cod bermula jam 1 hingga 11malam Pastikan order 5Jam sebelum pihak kami cod. (jika sempat) . . . Follows us @ig.gadget . . . . #universitiputramalaysia

keep calm work hard 💕 (@eyra.store972) Instagram Profile Photoeyra.store972

keep calm work hard 💕

 image by keep calm work hard 💕 (@eyra.store972) with caption : "Saya MALU sebab walaupun saya PEREMPUAN, tapi ada MISAI! 😫
_
Bila kena buat presentation ka kena berucap kat depan, malu" - 1932320187706870483
ReportShareDownload08

Saya MALU sebab walaupun saya PEREMPUAN, tapi ada MISAI! 😫 _ Bila kena buat presentation ka kena berucap kat depan, malu weyh. Kalau boleh nak make up tebal ja dekat upper lip nak tutup. _ Tapi saya ada ternampak Wawawax dan cuba untuk wax MISAI kat upper lip ni. Serious lepas tu, MISAI dah takdak! 😝 _ Tunggu dekat sebulan pun, bulu tak tumbuh lagi. Serious best sebab terus rasa confident ja lepas tu. Takdak dah orang tegur saya ni laki ka perempuan sebab ada misai 🙊- Ila, pelajar 24 tahun _ Ada masalah macam Ini? untuk selesaikan masalah korg. - Kenapa Wawawax? Wawawax tak perlu dipanaskan pun! Senang sangat guna wax ni. Klik link di bio untuk order terus 😎 #universitiputramalaysia

The Chocolaty BATIKDICTED (@batikdicted.my) Instagram Profile Photobatikdicted.my

The Chocolaty BATIKDICTED

 image by The Chocolaty BATIKDICTED (@batikdicted.my) with caption : "Manis rupa awak, manis lagi kek BATIKDICTED‼️😝
.
Order yours now! 😋
.
💰Original Batikdicted RM10
💰Party Batikdicted RM40" - 1931990412459707416
ReportShareDownload238

Manis rupa awak, manis lagi kek BATIKDICTED‼️😝 . Order yours now! 😋 . 💰Original Batikdicted RM10 💰Party Batikdicted RM40 . 📍Self pick-up di Serdang @ Andorra Hospital, Sri Kembangan . ☎️ Call us 01771551877 🤘🏻 ☎️ Call us 01771551877 🤘🏻 ☎️ Call us 01771551877 🤘🏻 . #universitiputramalaysia

Sales Phone | Android | Iphone (@ig.gadget) Instagram Profile Photoig.gadget

Sales Phone | Android | Iphone

 image by Sales Phone | Android | Iphone (@ig.gadget) with caption : "Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click je link at bio utk tanya harga. Admin" - 1931888579421037413
ReportShareDownload287

Thanks‼️ abg ni sudi COD dgn @ig.gadget. Iphone 5s Sold☑️. Haa jangan segan2 click je link at bio utk tanya harga. Admin jual murah2 ja. Lagi lagi phone 2nd korang dapat Fullset☑️ Click here @ig.gadget.usha2 dlu . . . Korang nk cod boleh click link at bio or DM admin ▶️ @ig.gadget.sekarang. Insyallah Admin reply chat korang. . . [Cash on Delivery] done ☑️ . . . . Order harini esok cod. Kami cod bermula jam 1 hingga 11malam Pastikan order 5Jam sebelum pihak kami cod. (jika sempat) . . . Follows us @ig.gadget . . . . #universitiputramalaysia